A Happy Cat szolgáltatásai macskatenyésztők számára

Átfogó kínálatunk macskatenyésztők számára

A Happy Cat egészséges macskaeledelekkel segít abban, hogy fajtatiszta macskái megfelelő ellátásban részesüljenek, és sokáig fittek maradjanak. Legyen az hosszú szőrű, szőrtelen vagy rövid szőrű macska – ezen az oldalon szeretnénk bemutatni, hogy miként támogatjuk a macskatenyésztőket a minőségi macskaeledeleinkhez kapcsolódó különleges ajánlatainkkal.

Iratkozzon fel az alábbi űrlappal a macskatenyésztőknek szóló hírlevelünkre! A hírlevelek nemcsak az egészséges táplálékra vonatkozó információkat, hanem a minőségi macskaeledelekhez kapcsolódó különleges ajánlatokat is tartalmaznak.

A fajtatiszta macskák tenyésztői az alábbi űrlappal ráadásul Happy Cat száraztápból összeállított eledelmintákat tartalmazó egyszeri bemutatócsomagot rendelhetnek tőlünk. Ha kérdése van fajtatiszta macskái táplálásához vagy termékeinkhez, a Happy Cat Service Center szakemberei készséggel állnak rendelkezésére.

Előnyök áttekintése
 • Tenyésztői kedvezmény
  Valamennyi Happy Cat termékre exkluzív tenyésztői kedvezményt kap
 • Kezdőcsomagok
  Annak érdekében, hogy az újdonsült gazdik kedvében járhasson, természetesen átfogó kezdőcsomagokat biztosítunk Önnek, ingyenesen.
 • Támogatás a tervezett rendezvényeihez
  Igény esetén személyes támogatást nyújtunk egyesületének a tervezett rendezvényekhez (például díjak, startszámok és kiállítási mappák formájában).
 • Happy Cat weboldalbejegyzés
  Lehetősége van arra, hogy elérhetőségi adataival feliratkozzon a szakértői névjegyzékünkbe.

Tudjon meg többet az egyedi feltételekről, az ingyenes mintákhoz kapcsolódó szolgáltatásról és a speciális ajánlatokról.

Amennyiben érdeklik minőségi termékeink és tenyésztői szolgáltatásaink, küldjön nekünk üzenetet, amelyben megadja a címét.

HAPPY CAT magyarországi képviselete:
Primavet Kft.
H-1142 Budapest,
Komáromi út 35-37.
Telefon: +36 1 460 5050
Fax: +36 1 460 5051

 

 

Keresés