Kedves Macskabarát!
Családunk már három generáció óta gyárt minőségi állateledelt a bajorországi Wehringenben. Szeretjük a macskákat, és ez a tény az optimális táplálék iránti törekvésünkkel együtt arra ösztönöz minket, hogy egyedülálló receptúrákat fejlesszünk ki a macskák egészsége és vitalitása érdekében.

A különlegességet a természetes összetevők gondosan megkomponált sokszínűsége jelenti. A hazai termelőktől származó nyersanyagokra esküszünk, így eledeleink összetevőinél nem merülhet fel a kétes eredetet. Termékeink kizárólag minőségi fehérjéket tartalmaznak, a gyógynövények és gyümölcsök értékes tulajdonságaival kiegészítve.

A Happy Cat ezáltal pontosan olyan táplálékot kínál, amelyre macskája vágyik. Legyen szó bármekkora méretű, bármilyen igényű és korú macskáról, kiscicáktól kezdve az idős macskákig.

Ne bízzon semmit a véletlenre: a Happy Cat eledelekkel kiváló minőségű „német termékek” mellett dönt.

Erre a nevemmel is garanciát merek vállalni.

Szeretettel,
Georg Müller,
Tulajdonos és ügyvezető

 

 

Georg Müller
Georg Müller
Quality by family-owned company
Németországban készült

A minőségben nem ismerünk kompromisszumokat. A szárazeledel gyártás kizárólag a családi üzemünkben zajlik.

Freshly-killed animals
Minőségi fehérjeforrások

A fehérjék frissen vágott állatokból származnak.

Optimum digestibility
Amire a testnek szüksége van

Garantáltan jó emészthetőség (90 %).

Természetesség a végletekig
Természetesség a végletekig

Nem használunk színezéket, aromát, tartósítószert, valamint génmódosított nyersanyagokat.

Nincsenek állatkísérletek
Nincsenek állatkísérletek

Elítéljük az állatkísérleteket.

No Soya
Szójamentes

Termékeink nem tartalmaznak szóját.

Variety of raw ingredients
Natural Life

Arra törekszünk, hogy receptúráinkban sokoldalú, természetes és fajtabarát nyersanyagokat alkalmazzunk.

Regional farms
Kiváló nyersanyagok

Csakis hazai termelőktől származó kiváló minőségű nyersanyagokat és hozzávalókat használunk.

Szigorú minőség-ellenőrzés
Szigorú minőség-ellenőrzés

Szigorú és független ellenőrzésekkel garantáljuk a legmagasabb szintű minőséget.

Legyen az hús, hal vagy baromfi – receptúráinkban kihasználjuk az állati fehérjeforrások biológiai sokszínűségét.

Ennek eredményeképp különösen kiegyensúlyozott, minőségi fehérjékben és aminosavakban gazdag eledel jön létre. A Happy Cat Supreme termékekkel ily módon teljesen természetesen zárhatja ki annak lehetőségét, hogy macskáját egyoldalú fehérjeforrással lássa el a napi etetés során.

A csupán egy, ill. kettő fehérjeforrásból készülő Happy Cat La Cuisine ideális emészthetőséget biztosít az érzékeny macskák számára.

Sokszínű állati fehérjeforrások
Sokszínű állati fehérjeforrások

Minőségi fehérjék

„All-in-One” (mindennel ellátó) koncepciónk minden Happy Cat termékben megtalálható.

A Happy Cat Natural Life Concept® alapjain táplálkozási szakértőink kifejlesztettek egy különleges vitalitási formulát, ami természetes úton és módon elégíti ki egy macska öt legfontosabb igényét.

Táplálkozási szempontból meghatározva: elősegíti a rendszeres emésztést, erősíti az immunrendszert, támogatja a húgyutakat és a szív egészségét, valamint jót tesz a bőrnek és a szőrzetnek.

Happy Cat All In One

A Happy Cat egyedülálló táplálkozási koncepciója a természetet tekinti példaképének. Minden receptúra természetes összetevőkből kerül kifejlesztésre, és a táplálkozási szempontból értékes, létfontosságú tápanyagok kombinációját rejtik - mindezt tudományos alapokon. Legfontosabb termék-összetevőinkhez kizárólag magas minőségű állati fehérjével dolgozunk. A hús és a hal a fajnak megfelelően tartott állatokból származnak.

Finom gyógynövények, értékes olajok, könnyen emészthető szénhidrátok és emésztést segítő rostok találhatók az összetételekben, mindez pedig mesterséges színezék, aroma vagy tartósítószer nélkül készül. Ezáltal a Happy Cat Natural Life Concept® a természet erejével látja el bársonytalpúdat minden létfontosságú anyaggal, amire szüksége van.

A macskáknál, akárcsak az embereknél, nagyrészt a mindennapi táplálékon múlik az egészség, az életöröm és a jó közérzet.
Macskája kiegyensúlyozott, egészséges táplálásához minőségi szárazeledelt javaslunk.

Sokszínű receptúrák

Legyen az fiatal vagy idős, dundi vagy sportosan aktív, nyugodt, robusztus vagy nagyon érzékeny: a szárazeledelek sokféle receptúrákat kínálnak. A táplálék ezáltal optimálisan hozzáigazítható kedvenc négylábúja egyéni szükségleteihez.
Használja eledelajánlónkat, hogy megtalálhassa a macskájának leginkább megfelelő Happy Cat Supreme és La Cuisine változatokat, vagy kérjen személyes tanácsadást állatorvosi csapatunktól.

Fogápolás

A szárazeledel ideális a fogápoláshoz és a fogazat erősítéséhez. Az arra hajlamos állatoknál nem akadályozható meg teljesen a fogkő a szárazeledellel, kialakulása azonban késleltethető. Ezenkívül a krokettek szétrágása jótékony hatással van a fogágyra, ezáltal segít megelőzni a fogak kilazulását.

A fehérjeforrás megjelölése

A minőségi szárazeledelek esetében egyértelműen megjelölik a fehérjeforrást. Nem így a konzerves eledeleknél: még a minőségi termékek esetében is csupán annyi áll az összetevőknél, hogy „Hús és állati melléktermékek”.

Keresés