A Happy Cat szakembereiben megbízhat

Kiváló minőségű macskaeledelt gyártunk kismacskák, felnőtt macskák és idős macskák számára. A gyártás során csakis a legjobb nyersanyagokat alkalmazzuk a macskák egészséges táplálkozása érdekében. Kérdése van száraz macskaeledeleinkhez? Tudni szeretné, naponta mennyi szárazeledelre van szüksége macskájának, vagy hogy miként táplálhatja minél egészségesebben macskáját? Nem biztos benne, hogy a szárazeledel komplett takarmányként megfelelő-e macskája számára?

A Happy Cat Service Center szakemberei és állatorvosai szívesen segítenek, ha kérdése van. A gazdik számára speciális etetési tanácsadást nyújtunk.

 

 

Tanácsadóink macskája egyedi szükségleteit veszik figyelembe. Eledelminták formájában lehetősége van kipróbálni a macskáknak kínált szárazeledeleinket.

Ezenkívül speciális szolgáltatási oldalainkon (Macskatenyésztők, Kereskedők, Egyesületek és szervezetek, valamint  Állatorvosok és állatorvostan-hallgatók) egyedi feltételeket és speciális tanácsadást kínálunk minőségi macskaeledeleinkhez kapcsolódóan. Hívjon minket, vagy írjon nekünk! Örülünk megkeresésének!

Kroketten
Kérdése van valamelyik termékhez,az etetéshez vagy macskája egészségéhez kapcsolódóan?

Hívjon minket: +36 1 460 5050

Breeders
Ön macskatenyésztő?

Használja ki a tenyésztőknek biztosított előnyöket

További információ
Are you a vet or veterinary student?
Ön állatorvos vagy állatorvostan-hallgató?

Profitáljon az ajánlatokból, információkból és mintákból

További információ
Keresés