Macskája így jól fogja magát érezni.

A felelősségteljes gazdik újabb és újabb kérdéseket tesznek fel nekünk, amelyeket összegyűjtöttünk és megválaszoltunk. Tudja meg, hogy macskája mitől lesz egészséges és boldog – a tápláléktól kezdve a gondozásig. Használja ki nyugodtan további ajánlatainkat is: kérjen személyes tanácsadást vagy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálati részlegünkkel. Üdvözöljük a macskabarátok világában!

Súlyproblémák

A macskám túlsúlyra hajlamos!

Súlyproblémák esetén fontos, hogy csökkentett zsírtartalmú eledelt alkalmazzon és közben optimális módon segítse az anyagcserét! A kisebb adagok, a rendszeres súlyellenőrzések és a Happy Cat Adult Light időben segítenek a túlsúly megelőzésében! A „fogyás” elősegítéséhez önmagában adható vagy az Adult sorozathoz tartozó csökkentett zsírtartalmú Voralpen-Rind eledelhez keverhető.

Amennyiben macskája erős túlsúlyban szenved, a súlycsökkentés megkezdése előtt mindenképpen kérje ki egy állatorvos tanácsát!

Húgyúti kövek megelőzése

Hogyan lehet megelőzni a „húgyúti kőképződést”?

A macskák nagymértékben képesek koncentrálni a vizeletüket. Ezért esetükben könnyen előfordulhatnak húgyúti kövek. A Happy Cat Supreme termékek receptúrájában ezt a hajlamosságot természetesen már megelőző céllal figyelembe vesszük! A HAPPY CAT Supreme sorozat valamennyi változata (kivéve a Diet Niere-et) segít megelőzni a húgyúti kövek kialakulását. A macskák számára mindig friss vizet kell biztosítani: lehetőleg több itatótálban elosztva, és nem közvetlenül az etetőtál mellé helyezve! Az erősen hajlamos állatoknál minden igyekezet ellenére problémák léphetnek fel, ezért mindig figyeljen oda a macskájára!

Bőr és szőrzet

Milyen táplálék alkalmas bőr- és szőrzetproblémák esetére?

A kiváló összetevők és a magas és hatékony tápanyagtartalom – amint az a Happy Cat Supreme termékeknél megszokott – optimális ellátást biztosítanak, és remek alapot nyújtanak a csillogó és puha bunda, valamint az egészséges bőr számára! Viszketés és visszatérő problémák esetén mindenképp érdemes állatorvossal tisztázni az okokat!

 

Mire kell ügyelni a hosszú szőrű macskák esetében?

A hosszú szőrű macskák tisztálkodáskor sokkal több szőrt nyelnek le, mint a rövid szőrű társaik. A töredezett szőr sokkal könnyebben összegubancolódik. A magas minőségű táplálék – amilyen a Happy Cat Supreme – elengedhetetlen a selymes bunda számára és a szőrlabdák megelőzése érdekében! Azonban még a legjobb macskaeledel sem helyettesítheti a felelősségteljes gazdi általi rendszeres és alapos szőrzetápolást!

Emésztés

Mi a teendő emésztési zavarok esetén?

Az érzékeny emésztésű állatoknál csak kiváló minőségű eledelt szabad alkalmazni – ilyen a Happy Cat Supreme is. Ha sikerült megtalálni a megfelelő eledelt, akkor lehetőség szerint kerülni kell az eledelváltást, vagy csak nagyon óvatosan, kb. 7 nap alatt kerülhet sor eledelváltásra. A gyakori problémák alapos állatorvosi vizsgálatot igényelnek!

Fogak

Hogyan járulhatok hozzá ahhoz, hogy a macskám fogai egészségesek legyenek? 

A szárazeledel köztudottan nagyon fontos szerepet játszik a fogápolásban és a fogazat erősítésében. Az arra hajlamos állatoknál nem akadályozható meg teljesen a fogkő a szárazeledellel, kialakulása azonban késleltethető. Fontosabb szempont, hogy a nagyobb krokettek szétrágása jótékony hatással van a fogágyra, és segít a fogak kilazulásának megelőzésében! A Happy Cat Supreme krokettek ráadásul belekeverhetők a nedves eledelekbe is. A Happy Cat Adult Large Breed óriáskrokettjei vagy a Happy Cat Happy Cat Adult Voralpen-Rind nagyméretű krokettjei különösen ideálisak a fogápolásához a nedves eledelt kedvelő állatoknál!

Keresés