• Magas minőségű hússal
  • Ízletes csirkével & sárga tőkehallal
  • Gluténmentes recept
  • Kiváló összetevők, mint a jukka és a sáfrányos szeklice-olaj

All Meat Junior Chicken & Pollack

Praktikus és ízletes – nagy gondoskodással

A Happy Cat All Meat Junior Chicken & Pollack megfelelő 1-12 hónapos fiatal macskáknak. Nagy felfedezőknek. A pamutgombolyaggal való játszadozás során alaposan megéhezik a macska! Az első pár hónapban a kismacskáknak sok energiára van szükségük, hogy növekedjenek. Az eledel lágy, zamatos darabjai jót tesznek a macska növekedésének, és kényeztetik is.

A Happy Cat All Meat Junior Chicken & Pollack ízletes csirkéből és könnyen emészthető tőkehalból áll. Ízletes és kiegyensúlyozott eledel, mely biztosítja az állat fejlődésének, valamint hosszú, egészséges életének alapvető feltételeit. Az eledel gazdag magas minőségű fehérjében, és könnyen emészthető. Jukka növényt tartalmaz, amely csökkenti az ürülék kellemetlen szagát. Ez a tulajdonság igen előnyös lehet bent lakó macskák esetében. Speciális gyógynövények miatt teljes értékű eledelnek számít. Kiszerelése praktikus és könnyen nyitható. Nem tartalmaz mesteréges színezéket, ízfokozót és tartósítószert.


Az új Happy Cat All Meat Junior Chicken & Pollack mindent tartalmaz, amire a fiatal macskának szüksége lehet. Egyszerűen tépje le az alutasak tetejét, és szolgálja fel kedvencének. Gyors, tiszta és egyszerű. Változtassa meg macskája étrendjét!

Ahol Happy Cat-ot vásárolhat


85 g

0,98 €

*ajánlott fogyasztói ár, amely az áfát is tartalmazza

Helyes etetés?

Összetétel
Csirke- és pulykahús, valamint nyesedék (40%, ebből 30% csirkehús) marhatüdő, tőkehal (8%), rizs (4%), ásványi anyagok, sáfrányos szeklice-olaj (0,2%), yucca shidigera (0,1%), kakukkfű, kapor, petrezselyem, koriander (gyógynövény-tartalom: 0,06%)
Analitikai összetevők
Nyersfehérje 11.0%, nyerszsír 5.5%, nyersrost 0.6%, nyershamu 2.0%, nedvesség 80.0%
Adalékanyagok
Vitaminok/kg: D3 Vitamin(3a671) 200 I.E., E vitamin (all-rac-alfa-tokoferol-acetát 3a700) 100 mg, nyomelemek/kg: mangán (mangán(II)-oxid; 3b502) 3 mg, cink (cink-szulfát monohidrát 3b605) 20 mg, aminosavak/kg: taurin (3a370) 100 mg
Fütterungstabelle

Helyes etetés?

A kölyökmacska kora hónapban
Mennyiség (alutasak/nap) közepes méretű fajtáknak (5kg-ig felnőtt macska)
Mennyiség (alutasak/nap) nagy méretű fajtáknak (6-8 kg-ig felnőtt macska)
1-2 1-1,5 1-2
3-4 2-2,5 2,5-3
5-7 2,5-3 3,5-4
8-12 3-3,5 4-5

* Az egyéni szükséglet függ életkortól, fajtától, aktivitástól is. Mindig biztosítson friss, tiszta vizet. A vizes tálat tartsa valamivel távolabb az eledeltől. Az eledelt szobahőmérsékleten adagolja. 1 alutasak tartalma nagyjából 20 g szárazeledelnek felel meg.


Expert:

Andrea Göbel

A Happy Cat Service Center állatorvosa

Szakértői tanácsadás
Ízletes nedves eledeleink nagy gonddal készültek és megfelelnek a macska természetes szükségleteinek. Természetes antioxidánsok, E vitamin és értékes ásványi anyagok támogatják a macska immunrendszerét.

A mi csaptunk:

Happy Cat Service Center
All Meat Kitten/Junior Chicken & Duck

1-12 hónapos kölyökmacskáknak, csirkével és tőkehallal. Könnyen nyitható alutasakos kiszerelésben.

All Meat Kitten/Junior Chicken & Duck

Ízletes teljes értékű eledel minden húsimádónak. Gluténmentes, gyógynövényekkel.

Termékrészletek
Kitten Geflügel

Kismacskáknak 5 hetes kortól 6 hónapos korig. Ízletes baromfival és lazaccal. Ideális érzékeny macskáknak.

Kitten Geflügel

A kialakított receptúra biztosítja, hogy macskája erőben és egészségben nő fel. A receptúra tökéletes a kismacskák fejlődéséhez.

Termékrészletek
Junior Geflügel

Fiatal macskáknak 4-12 hónapos korig, ízletes baromfival és lazaccal. 90% állati fehérjetartalom - ideális érzékeny macskáknak.

Junior Geflügel

A kisméretű tápszemek alkalmasak fiatal macskáknak. Ez az ízletes receptúra baromfival és lazaccal érzékeny macskáknak is ideális.

Termékrészletek
Junior Grainfree Ente

Fiatal macskáknak 4-12 hónapos korig, ízletes kacsával. A gabonamentes receptúra ideális érzékeny és válogatós macskáknak.

Junior Grainfree Ente

A fiatal macskáknak megfelelő táplálékra van szükségük. Csak a kiegyensúlyozott, kiváló minőségű eldel biztosítja a macska számára a megfelelő növekedést és a hosszú, egészséges életet.

Termékrészletek

All Meat Junior Chicken & Pollack

Magas minőségű nedves eledel 1-12 hónapos fiatal macskáknak

Happy Cat All Meat Junior Chicken & Pollack egy teljes értékű eledel 1-12 hónapos macskáknak. Az első pár hónapban a kismacskáknak sok energiára van szükségük, hogy növekedjenek. Az eledel mindent megad a macskának, amire szüksége van. Etetési tippekkel segít az Ügyfélszolgálat menüpont és a GYIK.